Όροι χρήσης

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού μας τόπου www.creationsmv.com οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους, ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκατάθεση του. Οι κατωτέρω όροι χρήσης ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου και για ότι γενικά περιλαμβάνεται στις σελίδες του διαδικτυακού μας τόπου www.creationsmv.com

Το κατάστημα της Κατερίνας Αποστολάκη, που εδρεύει στην πόλη του Βόλου, διεύθυνση Παύλου Μελά 65Β, 38333 (εφεξής για λόγους συντομίας η Δικαιούχος) δύναται οιαδήποτε χρονική στιγμή να τροποποιεί τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις, οι δε χρήστες/επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν τη χρήση εικάζεται ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση/επίσκεψη του διαδικτυακού μας τόπου.

Όροι χρήσης

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας. θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη. Το κατάστημα της Κατερίνας Αποστολάκη διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω της ιστοσελίδας της, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Πνευματικά Δικαιώματα

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία μας. Απαγορεύεται αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας, διατίθενται δε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μόνο για προσωπική χρήση (μη κερδοσκοπική ή εμπορική). Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα MV Creations ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της MV Creations ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Όταν επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο www.creationsmv.com δεν συλλέγουμε καμία προσωπική πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αναγνώρισή σας, χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ενδέχεται να συγκεντρώσουμε πληροφορίες που σας αφορούν, τις οποίες εσείς επιλέγετε να μας δώσετε ή να εισάγετε στο διαδικτυακό μας τόπο οικειοθελώς, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρονται κάποια από τα στοιχεία αυτά που μπορούν να οδήγησουν σε αποκάλυψη της ταυτότητας σας, "αναγνωρίσιμα προσωπικά στοιχεία", όπως το όνομα, η διεύθυνση, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο αριθμός τηλεφώνου σας. Ο κύριος σκοπός της συλλογής και της επεξεργασίας των αναγνωρίσιμων προσωπικών στοιχείων είναι η παροχή των υπηρεσιών που ζητήσατε ή η εξατομίκευση πληροφοριών, για την εξυπηρέτησή σας.

Όρια Ευθύνης

Το κατάστημα της Κατερίνας Αποστολάκη δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας www.creationsmv.com ΩΣ ΕΧΟΥΝ. Το κατάστημα της Κατερίνας Αποστολάκη στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα MV Creations ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Η www.creationsmv.com καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες της ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Δήλωση Εχεμύθειας

Οι ερωτήσεις, οι αιτήσεις που συμπληρώνονται και γενικά η ηλεκτρονική αλληλογραφία θεωρούνται απόρρητες. Οι πληροφορίες που μας παρέχονται χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή ηλεκτρονικής απάντησης και δεν μεταβιβάζονται παρά μόνο στον ενδιαφερόμενο αποδέκτη. Επίσης σε περίπτωση που μας ζητηθεί από τον νόμο ή αν κρίνουμε ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας βλάπτει, θα μεταβιβάζονται και στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να:

  • προστατευθούμε ενάντια στη μη εξουσιοδοτημένη, στη μη σύμφωνη με τον νόμο και γενικά κακή χρήση της ιστοσελίδας
  • προστατεύσουμε την ασφάλεια και την περιουσία των χρηστών και του καταναλωτικού κοινού
  • προστατεύσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας και τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Παραγγελίες

Έξοδα αποστολής: Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Για παραγγελίες άνω των 150€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 150€ το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

  • για παραγγελίες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα φωτιστικό ή τουλάχιστον ένα μαξιλάρι με γέμισμα, το κόστος ανέρχεται στα 8,60€
  • για παραγγελίες που δεν περιλαμβάνουν φωτιστικό ή περιλαμβάνουν μόνο μαξιλάρια χωρίς γέμισμα, το κόστος ανέρχεται στα 3€

Ακύρωση της παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή της. Επιστροφή προϊόντων γίνεται εφόσον το προϊόν είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποίατο παρέλαβε ο πελάτης. Και σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής - επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Επιστροφή προϊόντων που έχουν παραδοθεί κατόπιν ειδικής παραγγελίας δεν γίνεται δεκτή. Επιστροφή χρημάτων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα των πωλήσεων του καταστήματος μας.

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον κόστος 2€.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Η Τράπεζα Eurobank έχει αναλάβει την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια.

Εφόσον επιλεχθεί η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης οδηγείται σε server της συνεργαζόμενης με το κατάστημα τράπεζας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας αποστέλλονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά στον server της τράπεζας και σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται ή αποστέλλονται στο www.creationsmv.com. Το www.creationsmv.com περιορίζεται μόνο στην επικοινωνία με τον server της τράπεζας προκειμένου να πληροφορηθεί εάν η πιστωτική κάρτα εγκρίθηκε και η χρέωση έγινε κανονικά, έτσι ώστε να προχωρήσει με τη σειρά του στην ενημέρωση του πελάτη και του καταστήματος.

Πληρωμή με PayPal

Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν από τη σελίδα login του PayPal κάνοντας κλικ εδώ.

Ασφάλεια

H Ιστοσελίδα www.creationsmv.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι διακινούμενες πληροφορίες από και προς το creationsmv.com με 128-bit encryption, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.